Glow

Net Entertainment er begyndt 2016 med udgivelsen af endnu en fantastisk spilleautomat. De plejer at frigive deres spil omkring den 25. I hver måned, men Glow, som det nye spil hedder, frigives altså den 14. Januar.
Som sædvanligt får vi en nydelig grafik og bløde animationer, som giver den luksuriøse spilfornemmelse. Temaet er lyst, og hvad er pænere end at lade Nordlys oplyse spillets baggrund. Sammen med et roligt lydspor gør det spillet til en afslappende nydelse. I hvert fald helt frem til, at den store gevinst triller ind, eller at pengene på spilkontoen er væk.

Glow har 15 spillelinjer og gode funktioner, såsom erstatninger og x2-flerdobler. Det giver en god forandring og kan givetvis bidrage til store gevinster, hvis x2-symbolet dukker op på en vindende spillelinje, hvor 4 eller 5 ens symboler allerede er vist. Så lad Nordlyset lede dig frem til de store gevinster i Glow.

Hvis du vil spille Glow så finder du spillet på Betsafe som desuden lige nu tilbyder 100% bonus op til 1.000 kr. + 25 gratis spins.

User Rating: Be the first one!

Spillersider Med Velkomstbonus