Drive Multiplier Mayhem

Drive: Multiplier Mayhem er Net Entertainments første spilleautomat med racerkørselstema. Symbolerne og grafikken ser ud, som om de er hentet fra Need for Speed eller en voldsom Hollywood-film Vi synes om spillet og den fornemmelse, som opstår umiddelbart efter start. Vi synes at det bedste er det momentum, at du samler på Nitro. I spillet viser et Nitro indsamlingsmåler dine indsamlede Nitro-symboler. Når du har indsamlet 3 Nitro-symboler, så rykker spilet op til næste niveau. Samtidigt med at du rykker op til et nyt niveau, så får du en tilfældigt placeret Multiplier Wild, som kan give dig rigtigt mange penge, hvis du er heldig. På hvert niveau møder du en ny modstander. I alt findes der 4 modstandere, som du skal slå for at vinde spillet.

Hvis du synes om fart og sus i almindelighed eller racerkørsel i særdeleshed, så synes vi, at du skal tjekke Net Entertainments nye drive: Multiplier Mayhem!

 

Hvis du vil spille Drive Multiplier Mayhem så finder du spillet på Betsafe som desuden lige nu tilbyder 100% bonus op til 1.000 kr. + 25 gratis spins.