Dazzle Me

Dazzle Me er en spændende og lidt anderledes spilleautomat, som nu findes i alle svenske kasinoer. Spillet findes både i en Touch-version, som du kan spille på din iPhone og Android telefon, samt som Flash-spil, der fungerer bedst på PC’er. Bare husk, at du skal aktivere Flash i din browser, fordi flere browser fordi flere browsere i dag er begyndt at blokere Flash-indhold.

Dazzle Me tilbyder et helt nyt spil-layout, hvor det første og andet hjul har tre symboler, det tredje og fjerde hjul har 4 symboler, og det femte og sidste har 5 symboler. Det betyder, at der i alt findes 76 indsatslinjer og dermed lige så mange chancer for at vinde. Ligeledes vil du finde en ny funktion, som kaldes sammenkædede hjul, som tillader to hjul for at låses til hinanden under frie spin. Derfor vil i det mindste to symboler matche når spinnet er færdigt, og det giver mulighed for at øge gevinstchancen.

Selvfølgelig vil du også finde Autoplay-funktionen, som du kan anvende, hvis du ikke ønsker at starte hjulene et antal gange automatisk. En funktion, som vi synes rigtigt godt om!

Hvis du vil spille Dazzle Me så finder du spillet på Betsafe som desuden lige nu tilbyder 100 % i indskudsbonus op til 3 000 kroner.