Poker

Poker er et meget almindeligt spil i Danmark, som har fået et stort opsving i de seneste år på grund af muligheden for at spille på nettet. Den måske mest kendte pokervariant er Texas Hold’em og det er normalt dette spil som man ser blive spillet på TV og i store turneringer.
Det er uhyre enkelt at spille poker, bare man kan reglerne og véd hvordan man udregner point. Hvis du ikke kender reglerne så tilbyder alle poker-sites simple skoler, hvor de underviser i hvordan poker fungerer. Hvis du har lyst til at spille poker, så findes der et antal danske hjemmesider at vælge mellem. Et anbefalet site for Poker er ComeOn eftersom de tilbyder at spille med amerikanere. Nedenfor oplister vi flere gode sider at spille på.

SPIL POKER MOD ANDRE

Fordelen ved at spille poker mod andre mennesker, er at du har mulighed for at lære deres måde at spille på og udnytte det til din fordel. Hvis du spiller poker ved et bord med 5 andre spillere, så vil du ganske hurtigt kunne se et mønster i deres spil og tendenser når spillere satser og folder. Så hvis du er dygtig til at tolke andre spillere og dygtig til at skjule din egen måde at spille på, så skal du spille poker mod andre i stedet for at spille mod en computer. For pokerspil mod andre, anbefaler vi Betsson Poker.

SPIL POKER MOD EN COMPUTER

Hvis du foretrækker at spille mod en computer i stedet for andre spillere, så findes der en hel del danske kasinoer som udbyder disse spil. Det måske bedste ved at spille mod en dealer som foretager beslutninger baseret på en tilfældighedsgenerator er, at du er fri for spillere som bluffer eller som spiller irrationelt. Du har ofte længere betænkningstid hvis du spiller mod en computer, da de andre spillere ikke behøver at vente på dig. Så det er op til dig hvor højt tempoet skal være og hvor lang tid du ønsker at et pokerspil skal tage. Hvis du vil spille poker mod en computer, så kan vi anbefale Mr Green.

TURNERINGER

En af de sjoveste og mest almindelige måder at spille poker online er at deltage i turneringer. For at deltage i en turnering skal du først betale en afgift, en såkaldt buy in. En del af afgiften går til puljen og en del går til arrangøren af turneringen. Dette gør at risikoen ved at spille turneringer er begrænset til den oprindelige afgift. Med denne begrænsede risiko er turneringsspil en god måde til at opleve den potentielt belønnende spænding, som man får ved at spille poker for rigtige penge.
Under turneringens gang spilles der almindeligvis poker med big blind og small blind. Herefter gælder det som normalt om at vinde over de andre deltagere, ved at få bedre pokerhænder, eller ved ganske enkelt at bluffe sig til gevinster. Den spiller som står tilbage til slut, med alle andre spilleres jetoner, er vinderen og kan gå hjem med hele præmiepuljen.

User Rating: Be the first one!

Spillersider Med Velkomstbonus